top of page

Handelsbetingelser

Booking & Forudbetaling

Du kan booke en fotografering gennem min kontaktformular, mine sociale medier eller via mit online bookingsystem. Jeg fotograferer primært i Aarhus, men kommer gerne rundt i landet. Hvis du vil booke mig uden for Aarhus-området, udregnes en pris for transport ved booking. Bryllupper uden for Aarhus-området kan kun bookes i minimum 4 timer (maks. 5 timer). 

Efter bookingen fremsendes en faktura med forudbetaling på fotograferingens pris.

Ved booking af bryllupper betales et bookinggebyr på 1000 kr. for at reservere datoen. Bookinggebyret fratrækkes det fulde beløb efter bryllupsfotograferingen.

Aflysning

  • Senere end én uge før fotograferingen tilbagebetales 50 % af forudbetalingen.

  • Senere end 24 timer før fotograferingen tilbagebetales forudbetalingen ikke.

 

Bookinggebyret for bryllupper kan ikke refunderes.

Hvis jeg aflyser, refunderes hele forudbetalingen, medmindre vi aftaler et nyt tidspunkt.

Levering af billeder

Efter fotograferingen modtager du et link til et personligt online galleri med de bedste billeder fra fotograferingen. Billederne efterbehandles og tones let. Når du har udvalgt dine billeder, bliver de efterbehandlet og dybderedigeret. Billederne uploades  herefter til dit online galleri, hvorfra de kan downloades og fremvises i et års tid. Leveringstiden for billederne er 2-3 uger. 

 

Betaling

Når du har bestilt digitale billeder og evt. print, modtager du en faktura på beløbet.

Digitale billedfiler leveres, med mindre andet er aftalt, når betalingen er registreret. 

Fakturaen kan betales med MobilPay eller bankoverførsel, og betalingsfristen er 8 dage. 

 

Fortrydelsesret

Billederne fremstilles specifikt til dig, og derfor frafalder fortrydelsesretten, når fotograferingen påbegyndes. Der er derfor heller ingen returret på digitale billeder eller produkter.

 

Brugsret

Du overtager brugsretten til de billeder, som du bestiller. Du må derfor kopiere, dele, printe og forære dine billeder til privat forbrug. Der må ikke pålægges filtre eller på anden vis ændres eller beskæres i billederne, da billederne repræsenterer mit personlige brand og min service.

 

Der må ikke tages screenshots eller lignende af billederne fremsendt til udvælgelse i det online galleri, da det er et brud på loven om ophavsret. Det er ikke tilladt at benytte billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse. Billederne må ikke videregives til tredjemand til brug på SoMe eller hjemmesider. 

 

Ved overtrædelse af handelsbetingelserne under brugsret faktureres 750 kr. pr. billede. 

 

Ophavsret

Som fotograf har jeg ophavsretten til billeder, men jeg sørger altid for at indhente samtykke, inden jeg offentliggør billederne. Det har stor betydning for mig, at jeg kan fremvise mit arbejde på min hjemmeside og SoMe, så jeg ville blive glad for din accept.

 

Virksomhedsoplysninger

Hanne Rye Photography

Høiriisgårdsvej 49

8220 Brabrand

CVR nr. 41897341

Mail: hallo@hannerye.com

bottom of page