top of page

Børn & Familie Fotografering

I min fotografering søger jeg de autentiske og magiske øjeblikke, som opstår, når I interagerer naturligt med hinanden. De fineste stemninger og dermed de bedste billeder kommer ofte, når I føler jer trygge og ikke lægger mærke til kameraet. Det er derfor vigtigt for mig at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære omkring fotograferingen.

Naturen i og omkring Aarhus er enestående og særdeles oplagt som lokation for en fotografering. Personligt elsker jeg det naturlige dagslys, som kan indfanges ved udendørs fotografering. Har du en favorit lokation i Aarhus, fx i egen have, hvor lysforholdene er gode?

Jeg kommer gerne hjem til jer og tager billeder, eller vi kan mødes på en aftalt lokation. Det vigtigste er, at det bliver en hyggelig og sjov oplevelse for hele familien, så I kan få nogle fine minder til resten af livet.

Naomi

Den mest fantastiske fotografering, hvor Hanne var så god til at rumme vores 3 små med masser af energi.
Hun var rigtig god til at guide os, så behagelig, rar og børnene elskede hende.
God kommunikation hele vejen igennem både før og efter fotograferingen. Udover hendes søde væsen, så er billederne helt igennem fantastiske og magiske ✨

Louise

Vi manglede en fotograf, som kunne tage billeder af os som familie. Vi fik anbefalet Hanne, og mødtes i en solsikkemark, hvor Hanne tryllede med sit kamera og sin professionalisme.
Hanne fik taget det smukkeste galleri af os fyldt med magiske øjeblikke. 
Siden har Hanne taget billeder af os af flere omgange, og vi kan ikke anbefale hende nok. Vi har både fået taget familiebilleder, gravidtetsbilleder og et galleri med vores nyfødte pige.
Jeg anbefaler hende til alle, jeg kender og vil også gøre det her. Hanne har sans for de små detaljer, børnetække og hun er bare en utrolig dygtig fotograf, der med garanti kan skabe små øjeblikke på kameraet, som man med garanti vil knuselske resten af ens liv.

Santa

Vi er blevet fotograferet af dygtige Hanne 3 gange indtil videre, og hver gang bliver man overrasket over, hvor fine billeder hun får taget! ❤️

Hanne er mega god til babyer/børn, skaber en god stemning, og alt foregår i baby’s rytme. Hun vejleder og hjælper med poseringer, og fanger altid de bedste øjeblikke! Jeg kan kun varmt anbefale Hanne Rye, for hun er meget dygtig og passioneret omkring det hun laver, det kan man tydeligt mærke, når man står foran hendes kamera. Vi glæder os allerede til næste gang ☺️

Lad mig forevige øjeblikke med dem,
du holder af

bottom of page