top of page
_SOA4407.jpg

Jeg hedder Hanne og foreviger magien mellem mennesker 

Jeg får tiden til at stå stille og skaber minder for dig og dem, du holder af. Minder fra de vigtigste stunder i livet, som du altid vil have med dig.

Life Style Session

En fotografering foregår primært udendørs i smukke omgivelser, hvilket skaber et stemningsfyldt og naturligt udtryk. 

Sessionen kan også foregå hjemme hos dig i trygge og vante omgivelser. 

 

Det vigtigste for mig er, at du får en god og sjov oplevelse. Jeg guider undervejs, så du kan føle dig tryg og afslappet. Min tilgang til fotograferingen er overvejende dokumentarisk, hvilket giver plads til leg, bevægelse og spontanitet. På den måde får du levende og autentiske billeder, som kan mærkes.

Jeg brænder for at forevige stemninger, små og store magiske øjeblikke – og kærligheden mellem mennesker. Uanset om det er familier, børn eller gravide, jeg fotograferer.

 

Min store passion for fotografi udviklede sig og tog for alvor fart, da jeg blev mor i 2019. Her oplevede jeg værdien af gode billeder af min søn, William. Jeg har de mest uvurderlige minder fra en skøn barselstid, som gik alt for hurtigt. 

 

Før jeg tog springet som selvstændig fotograf i 2020, arbejdede jeg i 10 år som gymnasielærer i musik og matematik. Her fungerede jeg også som fotograf og har dokumenteret alt fra musicals og gallafester til dimissioner.  

 

Jeg glæder mig til at dokumentere betydningsfulde øjeblikke med dig og dem, du holder af. 

Hanne Rye

  • Facebook
  • Instagram
_SOA4942.jpg
_SOA4895.jpg
_SOA0836.jpg

Lad mig forevige øjeblikke med dem,
du holder af

bottom of page